Reviews

Ruud…de meest mensen lievend persoon die ik ken.. In 2018 heb ik door een val van een paard mijn nek, schouder en rug gebroken en een hersenkneuzing. Ook was mijn wil en zelfvertrouwen gebroken. Totdat Ruud mij ging helpen. Dat koste hem nogal wat moeite mij te overhalen, maar uiteindelijk heb ik het een kans gegeven. Ik heb veel met Ruud gepraat. Hij praat erg rustig met je en is een hele wijze man met veel empathie, die echt veel weet over het leven. Hij leert je hoe je weer kunt durven leven, voelen en jezelf weer kunt gaan waarderen. Ook zijn energetische sessies hebben daar erg bij geholpen. Je leert hiermee weer te voelen en niet meer alleen in je hoofd te zitten. De eerste keer is het wat onwennig omdat je dan teveel in je hoofd zit, maar al na enkele keren ga je steeds beter voelen. Je voelt je herboren!! Met de handvaten die Ruud heeft gegeven sta ik veel beter in het leven, ben veel positiever en houd weer van mezelf en andere. Ik ben relax en ontspannen en denk niet meer zo zwaar over het leven. Regelmatig ga ik nog naar Ruud voor een sessie om het geweldige gevoel wat ik nu heb te “onderhouden”. Dank je wel lieve Ruud omdat je mijn leven weer zin hebt gegeven.
Milly

Ruud voelt intuïtief waar de energetische blokkades zitten, welke je verhinderen om bij jezelf te komen en keuzes vanuit je hart te maken. In zijn rustgevende healingen haalt hij de blokkades weg en geeft praktische adviezen, gericht op je persoonlijke situatie. Alles gaat in een ontspannen sfeer en Ruud neemt alle tijd voor je.
Ellen Meuleman

Super fijne energetische behandeling en geestelijke steun van Ruud die je handvaten geeft voor een innerlijke rust, hij neemt echt de tijd voor je. Ruud je bent geweldig!!!
Milly B

Goede ervaring met de behandeling van mijn klachten, en zeer rustgevend. Je vind hierdoor je innerlijke rust terug en je eigen ik. Echt een aanrader om deze behandeling te gaan doen. Ruud de Graaf die deze behandeling geeft komt rustig en vriendelijk over in zijn doen en laten.
Corry Gerritsen

Sommige levenslessen gingen vastzitten in mijn lijf. Ook kleine opmerkingen of ogenschijnlijk niks zeggende gebeurtenissen raakten mij onbewust diep in mijn hart. Ik bleef er mee rondlopen en beetje bij beetje raakte ik mezelf kwijt. Totdat ik op een workshop dag in contact kwam met de werkwijze van Ruud…. dat was echt mijn TurningPoint. Ik weet nirt precies wat er gebeurde, maar die korte behandeling op die bewuste workshop dag deed iets met mij. Na een korte aarzeling ben ik het traject ingestapt…..wat een ontdekking. In een paar maanden vond ik al een stuk van mezelf terug. Het was niet meer te stoppen, de inzichten bleven komen. Geweldig. De chakra’s waar Ruud mee werkt gaan heel diep. Het ruimt in je diepste kern onverwerkte blokkades op. Het mooie van deze vorm van therapie is dat je niet door alle lagen heen hoeft en de gebeurtenissen opnieuw moet herbeleven, nee het gebeurt op een dieper niveau, waar je je niet bewust van bent. Ruud werkt met een aantal tafel behandelingen ondersteund door persoonlijke meditaties, een traject op je eigen tempo. Ik raadt het jou ook aan. Succes met je levenspad. Het is heerlijk als je de weg gevonden hebt.
Helma Maas

Ik volg momenteel de innerlijk kind meditaties. Dit zijn in totaal 10 sessies en ik heb er nu 2 mogen ervaren. Het is heel fijn hoe hij op zielsniveau afstemd tijdens de meditatie. Vlak na de 2e meditatie had ik mijn eerste heldere connectie met mijn innerlijk kind. Wat ik erg bijzonder heb ervaren. Mooi om zo dingen te helen / reïntegreren. Er mag tussendoor ook altijd contact opgenomen worden ook dit ervaar ik als erg prettig. edit 17 februari inmiddels heb ik de meditatie reeks afgerond en heb ik veel getransformeerd en kan ik de meditaties blijven gebruiken en combineren om bepaalde patronen te begeleiden naar een andere staat van zijn. Een aanrader!!!
Linda Lily Jansen

Ruud geeft intuïtief een zeer goede healing, aangepast aan datgene waar je lichaam en geest het meest behoefte aan heeft.
Renee Haenen-van Emmerik