About

Mijn passie is om bij jou de liefde voor jezelf weer naar boven te brengen en je sprankelend van energie stappen te zien zetten op het pad van jouw dromen.

Na de afronding van de opleiding tot Energetisch Therapeut bij Janosh in 2013 is de praktijk Its Your Turningpoint geopend. En die naam is niet zomaar gekozen, want met jouw inzet en onze samenwerking zul je na verloop van tijd merken dat je verandert. En niet alleen jij, maar ook je omgeving zal mee veranderen…

De opleiding tot Meridian Energetics practitioner gegeven door Danah, een close vriendin van mij en mijn vrouw, was een prachtige aanvulling op de behandelingen die ik tot dan toe gaf. En de een aanvullende meditatie training van Mel Brand heeft geleidt tot de energetische meditaties die ik nu geef. Deze meditaties zijn zeer behulpzaam om in je eigen omgeving verder aan jezelf te werken.

beste geleide meditaties

Ook trainingen en seminars van Steve Rother zijn afgerond wat onder andere heeft geleidt tot een Lightmaster certificaat. Met Steve heb ik nog steeds contact. Steve’s seminars zijn hartverwarmend.

Op deze pagina kun je een foto vinden van de belangrijkste certificaten mocht je dat willen meewegen in je keuze. Maar ik zie liever dat je vertrouwd op je gevoel. Je eerste gevoel, dat is je hart die tot je ‘spreekt’ en die weet wat goed voor jou is.

Hart2Hart
Ruud.