Zelfvertrouwen vergroten therapie

Spring je?

Als je op zoek bent naar informatie over ‘Zelfvertrouwen vergroten therapie’ lees dan eens verder om tot nieuwe inzichten te komen. Zelfvertrouwen is een belangrijk ingrediënt dat je nodig hebt om datgene wat je graag wilt te realiseren. Het begint vaak met iets wat je ziet of hoort en waarbij je voelt: Ja, dat is leuk! Daar wil ik iets mee! En dan, als je een stap wilt maken, dan aarzel je… Net alsof je op de duikplank staat en wilt springen, maar je wordt overvallen door vrees. Wat als het niet lukt?

Je kunt je vertrouwen al vergroten door eens te verkennen wat er zou kunnen gebeuren als er iets mis gaat. Je maakt daarmee het onbekende en beangstigende helderder voor jezelf en dat verminderd als vanzelf je angst.

Vertrouw op je eigen waarheid

Zelfvertrouwen heeft een relatie met eigenwaarde, maar het is niet hetzelfde. Als je eigenwaarde hebt, dan mag alles, dat maakt wie jij bent, er zijn. Dus zowel je goede als je minder goede eigenschappen. Maar als je eigenwaarde op een laag pitje staat, dan twijfel je regelmatig of je wel goed genoeg bent. Je twijfelt aan je eigen waarheid. Anderen, ja die weten of kunnen het beter. Dat doet iets met je zelfvertrouwen. Je zelfvertrouwen vergroten therapie, helpt je meer bewust te worden van gedachtes en gevoelens, die er voor zorgen dat je niet in jezelf geloofd.

Je geeft je kracht weg als je op de waarheid van anderen vertrouwd.

Zelfvertrouwen vergroten therapie

Je kunt niet falen

Als je weinig zelfvertrouwen hebt, dan is de oorzaak daarvan terug te vinden in je onderbewustzijn. Daar huizen namelijk alle onverwerkte emoties en het bijbehorende compensatie gedrag. We worden al van jongs af aan geleerd dat we moeten presteren, zowel op sociaal gebied als met kennis van zaken. En als je niet kunt presteren, dan voldoe je niet aan wat er van je verwacht wordt. Dan heb je gefaald. Maar de vraag is: Kun je eigenlijk wel falen?

Waar krijg je meer inzicht door? Door een opdracht, direct de eerste keer met succes te volbrengen of door fouten te maken? 

Zelfvertrouwen vergroten therapie

Zelfvertrouwen vergroten therapie helpt je jouw patroon te doorbreken, waardoor je elke keuze en elke sprong naar verandering gaat zien als uitdaging. Energetische therapie, geleide meditaties en inzichten geven je de mogelijkheid om bewust te worden van beperkende overtuigingen die je over jezelf hebt. Je gaat voelen welke emoties jou weerhouden om te vertrouwen op wie je bent en wat jij kan.

Als je verandering wilt, dan gaan we samen aan de slag, waardoor je met een nieuw perspectief naar mogelijkheden kijkt en met zelfvertrouwen stappen maakt in de richting waar jij naar toe wilt.