Meridian Energetics

12 Chakra systeem

Deze energetische behandelings vorm is gechanneld door Mel Brand (Canada). Naast de gangbare aspecten van een energetische behandeling geeft deze vorm extra diepgang, enerzijds door te werken op de energetische meridianen (niet te verwarren met de meridianen zoals we die kennen van acupunctuur) en anderzijds door het activeren van het 12 chakra systeem. Het 12 chakra systeem is er altijd al geweest, maar ze is nooit actief geweest, omdat de tijd er nog niet rijp voor was.

Spirit daalt meer in

Door het opruimen van emotionele bagage, aangeleerd gedrag en onbewuste denkpatronen die de menselijke geest klein houdt, kan spirit meer indalen. Daarmee bereik je dat je je leven gaat ervaren vanuit een ander perspectief. Je ziet geen obstakels meer, maar mogelijkheden. Je hebt overzicht en ervaart elke situatie, elke minuut van de dag vanuit een innerlijke rust. Je sprankelt van energie en je bent creatief in elk opzicht. De extra chakra’s die door je groeiend zelfbewustzijn krachtiger worden kun je zien als tools die je mogelijkheden geven om het leven op een ander level te ervaren.

Meridian Energetics

Channeling & Healing

Elke energetische behandeling bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel betreft een channeling waarin inzichten en inspiratie worden gedeeld. Het tweede onderdeel betreft een healing, waarbij op energetisch niveau wordt gewerkt en waarvan de effecten voelbaar zijn. Aan bod komen: De energetische-meridianen, -blokkades en -templates, het 12 chakra systeem en de kundalini activatie. De energetische imprint werkt minimaal 2 weken door en gedurende die periode is het belangrijk om veel water te drinken.

Bioresonantie

De effecten van een Meridian Energetics behandeling, zijn via bioresonantie aangetoond, maar het gaat er natuurlijk vooral om dat je zelf verandering voelt.

Momentum

Elke behandeling staat op zich, echter juist in het begin is het belangrijk om momentum op te bouwen. Het lichaam en onderbewustzijn hebben tijd en herhaling nodig om de nieuwe energetische frequenties te kunnen vasthouden. Daarvoor is het raadzaam om de eerste 3 behandelingen te plannen in een periode 6 tot 8 weken. Deze behandeling wordt in de praktijk, ambulant of online gegeven.

Online

Verder is het goed om te weten dat de online Meridian Energetics behandelingen korter zijn, maar zeker niet minder effectief. Voor sommige mensen kan het overigens wel extra diepgang geven aan de online behandelingen door de eerste behandeling in persoon te ervaren.

Meridian Energetics Full

De combinatie van een Meridian Energetics behandeling aangevuld met een Energetische Meditatie zorgt ervoor dat de healing van het onderbewustzijn, ingezet door de Meridian Energetics behandeling nog langer zal doorwerken. Je krijgt hiermee namelijk de mogelijkheid om jezelf in je eigen omgeving verder te helen, meer zelfbewust te worden en de verbindingen met delen van jezelf verder te herstellen. Deze meditaties worden online gegeven.