Mijn passie is om bij jou de liefde voor jezelf weer naar boven te brengen en je sprankelend van energie stappen te zien zetten op het pad van jouw dromen.

Na de afronding van de opleiding tot Energetisch Therapeut bij Janosh in 2013 is de praktijk Its Your Turningpoint geopend. En die naam is niet zomaar gekozen, want met jouw inzet en onze samenwerking zul je na verloop van tijd merken dat je verandert. En niet alleen jij, maar ook je omgeving zal mee veranderen…

De opleiding tot Meridian Energetics practitioner daarna door Danah, een vriendin van mij en mijn vrouw, was een prachtige aanvulling op de behandelingen die ik tot dan toe gaf. En de aanvullende training om meditaties te geven heeft geleidt tot de energetische meditaties die ik nu geef. Deze meditaties zijn zeer behulpzaam in je eigen omgeving verder te kunnen werken aan jezelf.

De trainingen gevolgd bij Steve Rother zijn afgerond met een Lightmaster certificaat. Met Steve heb ik nog steeds contact. Steve’s seminars zijn hartverwarmend.

Hieronder vind je de een foto van de belangrijkste certificaten,

Je eerste gevoel is je hart dat spreekt. Maak op grond daarvan je keuzes.