Its Your Turningpoint

Wie ben ik

Its Your Turningpoint

Wie ben ik

Laat ik me even voorstellen, zodat je een beter beeld krijgt van mij. Ik ben Ruud de Graaf en ben geboren in 1960. Zoals ieder ander heb ik mijn pad gelopen en vaak was ik me niet eens echt bewust of ik wel mijn hart volgde. Maar hoe dan ook, op één of andere manier kwamen toch de juiste situaties op mijn pad, waarmee ik steeds opnieuw werd uitdaagd.

Als ik achteraf terug kijk dan voelde ik op jonge leeftijd al dat ik mensen wilde helpen. De invulling die ik daar als puber aan gaf was dat ik geneeskunde wilde gaan studeren, maar dat werd uiteindelijk natuurkunde, vooral doordat de reguliere geneeskunde werkt met procedures en niet op basis van gevoel. Na afloop van mijn studie bleek mijn passie om mensen te genezen toch weer naar voren te komen en ik ging mee werken aan de ontwikkeling MRI systemen.

Jarenlang was mijn focus om MRI systemen te verbeteren en uit te breiden met nieuwe toepassingen, maar van binnenuit werd de drang groter om met mensen te willen werken. Ik werd teamleider en nog een goede ook 🙂

Het heeft bij mij tot 2012 geduurd tot het kwartje viel, want dat was het moment dat ik ging voelen wat ik werkelijk wilde. Niet zo gek overigens want volgens de Maya’s begint de cyclus van je geboorte energie opnieuw na 52 jaar, maar nu met meer ervaringen achter de rug waardoor je andere keuzes gaat maken.

In 2013 ben ik een Energetisch Therapeut geworden na een opleiding bij Janosh. En hoewel de resultaten van behandelingen goed waren, voelde ik dat ik iets miste wat voor mij belangrijk was om het echt neer te kunnen gaan zetten. Dat stukje kwam begin 2018 in de vorm van Meridian Energetics. Twee jaar later kwamen daar de opleidingen Inner Child meditaties en Timeline Healing bij. En daarnaast vind ik heerlijk om de Lightmaster bijeenkomsten verzorgd door Espavo bij te wonen, waarin we als team ondermeer energetisch werk verrichten om de overgang waarin we ons nu bevinden zo soepel mogelijk te laten verlopen.