Er zijn twee verschillende behandelingen mogelijk. De ene is gericht op het energetisch behandelen van het lichaam, waarbij fysieke- , emotionele-, mentale- en sociale- veranderingen voelbaar worden. Daarnaast zorgt deze behandeling voor de activering van het 12 chakra systeem. De behandeling helpt ondermeer bij klachten die zich uiten in burn-out, stress, vermoeidheid, machteloosheid, overgevoeligheid, spijsvertering, PMS, onrust, overgewicht, pijn, boosheid, fobie├źn en angst. Het effect van de behandeling is goed zichtbaar met een kwantum-physica meeting. Om de werking van de Meridian Energetics behandeling in je thuis situatie te verankeren en om je onderbewuste ik nog beter te leren kennen is er een tweede behandeling in de vorm van een Energetische Meditatie.

Meridian Energetics (minimaal 90 min)
Meridian Energetics is een behandeling die gechanneld is door Mel Brandts. Reeds tijdens de opleiding zag ik het grote effect dat het had op clienten. De behandeling bestaat uit drie delen: Het eerste deel geeft inzicht over aangeleerd beperkend gedrag en waar je grootste struikelblok is. Het tweede deel lig je op de behandel tafel en krijg je een energetische behandeling. De energetische verbinding tijdens de behandeling speelt een sleutelrol in het herstel en werkt door tot op DNA niveau. Het is daarom belangrijk dat jij je prettig, veilig en comfortabel voelt op de tafel. Ik raad je dan ook aan om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Het derde deel is een Energetische Meditatie.

Energetische Mediatie (minimaal 30 min)
De wijze waarop deze behandeling op jou inwerkt is heel persoonlijk, omdat tijdens deze meditatie een op jou afgestemde energetische behandeling wordt gegeven. Daardoor werkt deze meditatie veel dieper op je in dan andere vormen van meditatie. Deze meditatie wordt via Skype gegeven. Er zijn verschillende meditaties en elke meditatie heeft een specifiek doel. De meditaties vergroten je inzicht in wie je bent, helpen om bagage uit het verleden los te laten en helpen je om je te verbinden met je innerlijk kind, je lichaam en je Hoger Zelf.

Ik raad je aan om altijd met een Meridian Energetics behandeling te beginnen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dat is een vraag die ik vaak hoor, maar er geen eenduidig antwoord op. Gemiddeld genomen geven drie Meridian Energetics behandelingen het momentum dat je nodig hebt.