Innerlijke Vrijheid en Zelfgenezing

Innerlijke Vrijheid en Zelfgenezing

Deze workshop laat je zien en ervaren dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Aan het einde van deze dag kijk je anders naar jezelf en je lichaam en je perspectief op je omgeving is veranderd.

Je lichaam reageert direct op de  bewustwording en ervaringen van deze dag.  Dat wordt zichtbaar door zowel aan het begin als aan het einde van deze dag een kwantum fysica (bio resonantie principe) meting uit voeren. De deelnemers van 5 juni zagen grote verschillen in hun meetresultaten. Met name op het gebied van het zelfgenezend vermogen, emotionele bagage, stress, afvalstoffen en het imuun systeem. Maar je voelt het natuurlijk ook.

Gedurende deze dag krijg onder andere inzichten in hoe jou lichaam reageert op voeding.  Daarnaast zul je merken hoe groot de invloed is van jouw gemoedstoestand op jouw lichaam. Een lichaam kan namelijk  niet goed functioneren zonder een gezonde geest.

De aangereikte manieren om te mediteren en de Meridian Energtics behandeling (20 min) zijn een openbaring als je er nooit eerder mee in aanraking bent geweest. De werking van een energetische behandeling is niet echt te bevatten voor het menselijk brein. Je moet het voelen.

Een kwantum fysica behandeling werkt op basis van electro-magnetische trillingen die ontstaan als gevolg van de chemische processen in het lichaam. Deze behandeling werkt door tot op DNA niveau.

De behandelingen zijn aanvullend en deze dag kun je met beide kennismaken.

De lunch is inbegrepen en gedurende de hele dag is er koffie, thee, sap en water.

Uiteraard zal deze dag worden verzorgd met in acht neming van maatregelen die voldoen aan de wettelijke eisen.

Aanmelding, datum en locatie:

Datum17 juli 2021
Tijd9:00 - 18:00
Kosten125,-
AdresGrondheuvel 15, Best
nana
Aanmelden via Ruud06-10185530
Je bent welkom vanaf 8:45